Tonkina kuća

Tonkina kuća za iznajmljivanje nalazi se u Trakošćanu (općina Bednja) na krajnjem sjeverozapadu Hrvatskog zagorja, između Macelja i dvorca Trakošćana.

Kuća omogućuje opuštanje i uživanje svima koji žele pobjeći od gradske gužve i buke. Ovdje možete proslaviti rođendane, godišnjice, krstitke, vjenčanja, poslovnu edukaciju, jednom rječju sve što poželite! Ili jednostavno dođite na odmor i upoznajte ovu regiju kroz razne aktivnosti koje nudi: šetnju oko jezera, planinarenje, ribolov, lov na divljač, paragliding, biciklizam, razgledavanje dvorca...

Moguće je organizirati bilo koji tip zabave, odnosno eventa; bilo da unajmite sobu ili cijelu kuću, te koristite usluge u našoj organizaciji.

 

Tonkina kuća ima određenu dozu romantike, što je povezano s našim sjećanjima na djetinstvo i odlascima baki na selo.
Na katu kuće nalaze se četri spavaće sobe: jedna dvokrevetna, dvije trokrevetne i jedna četverokrevetna, svaka sa svojom kupaonicom. U sobama prevladavaju prirodne boje i materijali. Središtem prizemlja dominira otvoreni kamin s krušnom peći, čije pucketanje vatre stvara poseban ugođaj, a toplina se širi čitavom kućom. Oko otvorenog kamina ima nekoliko udobnih garnitura za sjedenje, s televizorom i zimskim vrtom iz kojeg se spušta u vinski podrum. Lovačka soba u prizemlju je idealno mjesto za proslave i druženja do trideset ljudi, uz roštilj ili ražanj.
Ispred Tonkine kuće možete se ugodno smjestiti i uživati u tišini i mirisima bora dok se vaša djeca igraju. Nakon opuštanja možete prošetati uređenom pješačkom stazom uz jezero, koja vodi sve do dvorca Trakošćana. Trakošćan je zbog svoje atraktivnosti jedno od najpoznatijih odredišta kontinetalnog turizma u Hrvatskoj. Prostor Varaždinske županije je sa svih strana okružen i zatvoren Ivančicom, Maceljskom i Ravnom gorom kao idealnim mjestima za planinarenje. U Ivancu je osnovan klub padobranskog letenja ili letenja u dvoje.
Tonkina kuća u Trakošćanu je savršeno odredište ako svoj odmor želite provesti daleko od svakidašnjih stresova i teškoća.

Spremite se...vrijeme je da se opustite!